İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

BORUSAN CAT’ten kompakt ve ekonomik yeni GC serisi dizel jeneratör setleri

BORUSAN CAT’ten kompakt ve ekonomik yeni GC serisi dizel jeneratör setleri

Caterpillar tarafından müşterilerin güncel ihtiyaçları çerçevesinde tasarlanan yeni Cat GC dizel jeneratörlerin, küçük boyutlu ve ekonomik olmaları nedeniyle pek çok alanda kullanılabiliyor. Yeni jeneratörlerin sağlık klinikleri, üretim, tarım tesisleri, belediye altyapısı, atık su arıtma tesisleri ve diğer ticari işletmeler ile ofis binaları gibi çeşitli uygulamalarda, ihtiyaç duyulan gücü çevreye dost bir şekilde üreterek müşterilerine değer kattığı belirtiliyor.

Cat’in güvenilirliği yeni ürün serisine de yansıyor

Caterpillar'ın verimlilik, güvenilirlik ve üretkenlik kriterlerine göre tasarlanan, 50Hz ve 60Hz uygulamalar için 33 ile 1100 kVA aralığında Cat GC jeneratör setleri küçük ve orta ölçekli işletmeler de göz önüne alınarak hazırlanıyor.

Yeni ürün serisinde Cat, konfigürasyonu müşterileri için kolaylaştırırken güvenilirlikten de ödün vermiyor. Yeni Cat GC setlerinin, daha düşük emisyon değerleriyle çevreci üretim yaparken, aynı gücü daha ekonomik seçeneklerle sunarak bütçe gereksinimlerini de optimize ettiği ifade ediliyor.

Yeni GC dizel jeneratörler, müşteri ihtiyacı ve talebi doğrultusunda kullanımı kolay bir web ara yüzü aracılığıyla küresel raporlama ve uyarı sistemi olan Cat Connect ile uzaktan kontrol edilebiliyor.

Borusan Cat’ten ihtiyaç halinde genişletilmiş ek garanti seçenekleri

Dijitalleşme ile süreçlerini dönüştüren, yaygın servis ağı ve yenilikçi yaklaşımlarla müşterileri için komple bir çözüm üreticisi olan Borusan Cat, GC dizel jeneratör setlerini Cat güvencesi altında standart iki yıllık garanti ile Türkiye, Kazakistan, Azerbaycan, Gürcistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da yer alan müşterileri ile buluşturuyor. İhtiyaç halinde genişletilmiş ek garanti seçeneklerini de kullanıcılara sunuyor.