İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

Caterpillar Yeni Malzeme Elleçleyicilerini Müşterileriyle Buluşturdu

Caterpillar Yeni Malzeme Elleçleyicilerini Müşterileriyle Buluşturdu

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” anlayışı ile Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya olmak üzere 6 ülkede Borusan Cat’in başarıyla temsil ettiği Caterpillar, MH3022-MH3024-MH3026-MH3040 olmak üzere 4 yeni malzeme elleçleyici modelini müşterileriyle buluşturdu.

Yüksek performans, verimlilik ve konfor bir arada

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat tarafından 6 ülkede müşterilerle buluşacak yeni malzeme elleçleyici modellerden MH3022 ve MH3024, gelişmiş elektrohidrolik sistemi ile güç ve verimlilik arasında ideal bir denge kuruyor. Benzer iş makineleriyle aynı zamanda daha fazla materyalin elleçleme işlemine olanak tanıyor. Avrupa Birliği emisyon standartlarına uygun çevreye dost motoru, gerçekleştirilecek işe göre yüksek ya da ekonomik güç özellikleriyle kullanılabiliyor. Daha önceki modellere göre yüzde 10’a varan yakıt tasarrufu sağlayan makinelerin yakıt filtrelerinin değişim süresi 1000 saat olurken, yeni hidrolik yağ filtrelerinin değişim süresi ise 3000 saat olarak tasarlanmış durumda. Geniş sürüş alanı, darbelere karşı güçlendirilmiş ön camı, kullanım alışkanlıklarını kaydeden akıllı sistemi ve isteğe bağlı olarak 360 derece video görüntü özelliklerine sahip makineler, operatörlerin konforuna ve güvenliğine de büyük önem veriyor.

Kullanıcı dostu ve ergonomik joystik

MH3022 ve MH3024’ün sunduğu yakıt ve yağ filtresi değişim sürelerine sahip MH3040 ise geniş sürücü kabini ile ön plana çıkıyor. Kullanıcı dostu ve ergonomik joystiği operatörlere kullanım kolaylığı sağlarken, kabin içerisinde yer alan özel ses yalıtımı ile dış ses gürültüsü minimuma indiriliyor. Özel tasarımı ile MH3040, bakım ücretlerini yüzde 20, yakıt maliyetini ise yüzde 25’lere varan oranda azaltıyor.

Kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun bir şekilde farklı eklentileri rahatlıkla monte etmelerine olanak tanıyan MH3026 ise büyük işlerin kolaylıkla yapılmasına olanak tanıyor. Gücü ve iş verimliliği ile MH3026, yüzde 10’a varan yakıt tasarrufu sağlıyor.