İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

HİDROMEK YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİYLE SMOPYC FUARI’NDA YERİNİ ALDI

HİDROMEK YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİYLE SMOPYC FUARI’NDA YERİNİ ALDI

Smopyc Fuarı, 17 – 20 Kasım tarihleri arasında İspanya’nın Zaragoza kentinde düzenlendi. HİDROMEK , fuarda HMK 62 SS mini kazıcı yükleyici, HMK 102B Alpha kazıcı yükleyici, HMK 102S Supra yükleyici, yeni HMK 65 ZT midi ekskavatör, HMK 145 LCSR, 210 WMH, HMK 230 LC, HMK 310 NLC, HMK 390 LCHD, HMK 390 NLC, HMK 500 LCHD, HMK 150 WR, HMK 210 W, HMK 230 LCMH paletli ve lastikli ekskavatörlerin yanı sıra, HMK 600 MG motor greyder, HMK 635 WL ve HMK 640 WL lastikli yükleyiciler, HMK 130 CS toprak silindir ile yüzde 100 elektrikli lastikli ekskavatör HICON 7W’yu sergiledi.

 

H4 SERİSİ: HIZLI, VERİMLİ VE ÜRETKEN

Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş bir yelpaze sunan H4 Serisi ekskavatörler, yüksek performansı ve seriliği ile öne çıkıyor. Geliştirilmiş hidrolik tasarımı ile hızlı, üretken ve verimli şekilde üretilen H4 Serisi, az yakıtla çok iş üretiyor. ROPS & FOPS standardına sahip H4 Serisi kabinleri maksimum güvenlik ve dayanıklılık sunuyor. İş güvenliğine özel önem verilerek tasarlanan H4 Serisi, sağ ve arka kameralarla kör noktayı en aza indirerek mükemmel görünürlük sağlıyor.Ayrıca, LED farları ile gece görüş kapasitesini önemli ölçüde iyileştiriyor. Yeni seri makinelerde bulunan kırmızı renkli tutamaklar ve uyarı etiketleri de operatör güvenliğini üst seviyeye taşıyor.

 

HMK 65 ZT İLE MÜKEMMEL MANEVRA KABİLİYETİ

Fuarda H4 Serisinin yeni ürünü HMK 65 ZT midi paletli ekskavatör de tanıtılacak. Yeni HMK 65 ZT midi ekskavatör, yüksek performanslı motoru, seriliği ve kısa dönüş yarıçapı sayesinde sağladığı mükemmel manevra kabiliyeti ve kullanım kolaylığı ile özellikle şehir içi ve dar alanlarda üstün performans sağlıyor. Kompakt yapısı sayesinde özellikle inşaat, peyzaj, malzeme döşeme ve tesviye gibi farklı işlerde kullanıcılarına güçlü ve hassas çalışma imkanı sunan HMK 65 ZT, sahip olduğu geniş görüş açısı ile konforlu, rahat çalışma imkanı sağlıyor.

 

HMK 150 WR İLE DAR ALANLARDA ÜSTÜN PERFORMANS

Sahip olduğu yüksek teknolojisi ile maksimum performans sağlayan HMK 150 WR lastikli ekskavatör, dayanıklı ve dengeli yapısı, kolay kullanımı ve kısa dönüş yarı çapı sayesinde şehir içinde ve birçok farklı alanda rahatlıkta çalışma imkanı sunuyor. H4 Serisinin geliştirilen hidrolik sistem tasarımı ile hidrolik hareketlerin hızlı olduğu HMK 150 WR; iş çevrim süreleri, kısa dönüş yarı çapı ve çalışma ölçüleri sayesinde birçok alanda farklı işlerin düşük maliyette kısa sürede tamamlanmasını sağlıyor.

 

HMK 635 WL İLE GÜÇLÜ VE VERİMLİ PERFORMANS

HMK 635 WL lastikli yükleyici, taş ocağı işletmelerinde, beton santrallerinde, endüstriyel uygulamalarda, kamu hizmetlerinde ve farklı ataşman kullanım imkanı ile birçok alanda üretken ve verimli çalışma imkanı sunuyor. Yüksek motor gücü, dayanıklılığı ve seri performansı ile dikkat çeken HMK 635 WL, kısa sürede az yakıtla yükleme avantajı sunuyor. Yüksek kaldırma kapasitesi ve koparma kuvveti ile öne çıkan HMK 635 WL, üretkenliği ve verimliliği artırıyor. HMK 635 WL’nin ROPS / FOPS sertifikasına sahip ergonomik operatör kabini kullanıcı konforu ve güvenliğini ön planda tutuyor. Isıtmalı ve hava süspansiyonlu operatör koltuğu, geri görüş kamerası, dokunmatik ekran, elektrik kontrollü ve ısıtmalı ayna gibi donanımlarıyla operatöre konforlu bir çalışma ortamı sağlıyor.

 

HICON 7W: AKILLI, EKONOMİK, ÇEVRE DOSTU

HİDROMEK’in geleceğin elektrikli iş makinesi kategorisinde uzmanlaşma hedefi ile geliştirdiği yüzde 100 elektrikli HICON 7W lastikli ekskavatör;  akıllı, ekonomik ve çevre dostu oluşuyla ön plana çıkıyor. Sıfır emisyonlu olması ve kompakt boyutları ile şehrin birçok noktasında ve kapalı alanlarda kolaylıkla kullanılabilecek olan HICON 7 W, sahip olduğu “Güvenli Çevre Sistemi” ile de güvenli sürüş için arka ekranı ile çevresine bilgi aktarabilecek.

HMK 65 ZT                                                                                                                                         

Güç: 60 HP (45 kW) @2000 rpm

Maksimum Tork: 225 Nm @1500 rpm

Kepçe Kapasitesi: 0,18 m3

Çalışma Ağırlığı (Mono Bom): 6950 kg

Çalışma Ağırlığı (İki Parçalı Bomlu): 7.100 kg

Dönüş Yarı Çapı (Mono Bom): 2780 mm

Dönüş Yarı Çapı (İki Parçalı Bomlu): 2770 mm

 

HMK 635 WL

Maksimum Güç: 282 HP (210 kW) @1800 rpm

Maksimum Tork: 1200 Nm @ (1200 - 1600 rpm)

Çalışma Ağırlığı: 20.600 kg

Kova Kapasitesi: 3,5 m3