İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

Türk İş Makinaları Sektörü Rusya Pazarına Odaklandı

Türk İş Makinaları Sektörü Rusya Pazarına Odaklandı

Makina sektörünün en prestijli ve en büyük fuarlarından biri olarak kabul edilen Bauma CTT RUSSIA, 24-27 Mayıs 2022 tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova'da düzenlenecek. İMDER, dünyanın her yerinden sektör profesyonellerini, satın almacılarını ve global iş makinaları firmalarını bir araya getiren Bauma CTT RUSSIA Fuarı’nda yer alarak iş makinaları sektörüne yön veren üyelerini ve Türkiye iş makinaları sektörünü temsil edecek. Türkiye sanayisine önemli katkıları bulunan ve aralarında İMDER üyelerinin de yer aldığı 30’a yakın Türk firması Türk pavilyonunda yer alarak, hem ülkemizi temsil edecek hem de yeni iş ortaklıkları fırsatlarını değerlendirecek.
Rusya'daki inşaat sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Bauma CTT RUSSIA Fuarı, uluslararası bir ihtisas fuarı niteliği taşıyor. 55.000 metrekarelik sergi alanına sahip fuar, aynı zamanda Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Doğu Avrupa'daki en önemli iletişim platformu konumunda. Fuar; müteahhitlerin, kiralama ve leasing şirketlerinin, üreticilerin ve diğer sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış çeşitli seminerler, konferanslar ve eğitim fırsatları da sunuyor. Fuar organizatörleri COVİD-19 salgını kapsamında, günün şartlarına uygun olarak alınması gerekli olan tüm tedbirlerin alınacağını garanti ediyor.

57 Ülkeden Katılım Bekleniyor

Bu yıl 57 ülkeden katılım gerçekleşmesi beklenen fuarda, İMDER fuar boyunca toplantılar düzenleyecek.  İMDER, bölgedeki fırsatları değerlendirerek hem sektör hem de dernek adına önem arz eden faaliyetler ve iş birlikleri için zemin hazırlayacak. İMDER yönetimi, uluslararası paydaşlarının yöneticileri ile yapacağı bir dizi toplantılarla üyelerinin yeni ortaklıklara ve pazarlara açılması için çalışmalar gerçekleştirecek. İMDER’in önümüzdeki dönemlerdeki faaliyetleri için görüşmeler yapacağı Bauma CTT RUSSIA Fuarı, yatırımcıların Türkiye’ye yönlendirilmesi anlamında da etkin bir rol oynuyor.

2021 yılında 18 bin 800'den fazla ziyaretçiyi ağırlayan Bauma CTT RUSSIA Fuarı, 2022 yılında da 20.000’e yakın ziyaretçi ağırlamayı bekliyor.