İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

Volvo CE, Elektrikli Portföyünü Üç Yeni Modelle Güçlendiriyor

Volvo CE, Elektrikli Portföyünü Üç Yeni Modelle Güçlendiriyor

 Sürdürülebilir çözümlerin yalnızca yarın için bir vaat olmadığını, aynı zamanda bugün için gerçek bir yenilik olduğunu bir kez daha gösteren Volvo CE'nin artan elektrikli makine yelpazesi, müşterilere daha temiz, daha sessiz ve daha rahat bir çalışma ortamı sunuyor.

Volvo CE Başkanı Melker Jernberg, konu ile ilgili değerlendirmesinde “Dünyanın en geniş elektrikli makine yelpazesine sahip üretici olarak sektörümüzün iklim değişikliğine karşı mücadelesine öncülük etmekten gurur duyuyoruz. Daha sürdürülebilir bir çalışma şekli için gerçek dünya çözümleri sunmakla kalmıyoruz, aynı zamanda ihtiyaçlarına en uygun mümkün olan en geniş seçenek yelpazesiyle müşterilerimizin işlerine daha fazla güç katıyoruz” dedi.
 L20 Electric kompakt tekerlekli yükleyici ve EC18 Electric ve ECR18 Electric kompakt ekskavatörler, halihazırda piyasaya sürülen L25 Electric ve ECR25 Electric'e katılıyor.
 Üç yeni model, Volvo CE'nin Volvo markalı kompakt tekerlekli yükleyiciler ve kompakt ekskavatörler yelpazesini elektrikliye taşıma ve yeni dizel çeşitlerinin geliştirilmesini durdurma konusundaki sektördeki ilk taahhüdüne yapılan en son eklemeleri temsil ediyor.

L20 Electric, daha büyük L25 Electric modeline dayanan kanıtlanmış bir konsept. Şarj başına altı saate kadar aktif çalışma sağlaması beklenen elektrikli makine, eşsiz sessizliğinin sunduğu daha huzurlu çalışma koşullarının yanı sıra, yokuşta tutuş işlevine sahip yeni otomatik park freni ve bir dizi özelleştirilebilir çalışma modu sayesinde çalışma konforunu artırıyor. Kısa ama sağlam 1,8 tonluk ECR18 Electric, müşterilerin dizel muadilinden beklediği aynı sınıfının en iyisi dengeyi ve operatör deneyimini sağlıyor ve düşük gürültü, düşük titreşim ve daha duyarlı hidrolik avantajı sunuyor.  Ortama ve eldeki göreve bağlı olarak şarj başına beklenen dört saatlik aktif çalışma sunan ECR18 Electric, kapalı alanlar için de uygun bir seçenek. Kullanımı ve taşınması kolay olan çevik EC18 Electric, 1,8 tonluk uygulamalarda çalışan uygun maliyetli kompakt bir ekskavatör. Her üç makinede de, altı saatin altında bir sürede %0'dan %100'e şarj olmalarını sağlayan entegre bir yerleşik şarj cihazı bulunuyor.