İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

6. Olağan Genel Kurulumuzu Yaptık

6. Olağan Genel Kurulumuzu, 12 Nisan 2008 Tarihinde OSTİM ODTÜ Teknokent de başarıyla gerçekleştirdik.
Genel Kurulumuz Divan Başkanlığı seçimi ile başladı, Dernek üyelerimiz, Sn. Sabahattin Akın divan başkanı, Sn. Karaca Karakaş başkan yardımcısı, Sn. Adnan Edizcan yazman üye seçildi. Saygı duruşundan sonra, Gündem oybirliği ile kabul edildi.
Yönetim Kurulu Başkanı’mız Sn. Muzaffer Köylü ve Denetçi Sn. Faik Soylu sırasıyla İMMB İktisadi İşletmesine ve Derneğe ait faaliyet ve denetçi raporlarını okudu. Üyelerin oy birliği ile İMMB İktisadi İşletmesi ve MMB Derneği yönetim ve denetim kurulları sırasıyla ibra edilerek seçimlere başlandı.
Yeni dönemde yönetimde görev almayan Başkanımız Sn. Muzaffer Köylü, üyelerimiz; Sayın İsmail Uyar ve Sayın Müslüm Aydın aday olmayarak yerlerini yeni üyelere bıraktılar.
Genelde kurulda yönetim ve denetim kuruluna seçilen üyelerimiz arasındaki görev dağılımı, 15 Nisan 2008 Tarihinde yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında aşağıdaki gibi olmuştur.
 
6. Dönem Yönetim Kurulu

Duran KARAÇAY
 
Yön. Kurl. Başk.
Mustafa SİLPAGAR
 
Yön. Kurl. Başk. Yrd.
Bayram Ali KÖSA
 
Muhasip Üye
Muhittin BÜKER
 
Yazman Üye
Murtaza BURGAZ
 
Üye
Selami ÇALIŞKAN
 
Üye
Halil OLKAN
 
Üye
Denetim Kurulu
 
 
Faik SOYLU
 
Den. Kurl. Bşk.
lyas TEKİN
 
Üye
K. Erdinç FIRAT
 
Üye
Kurucu yönetim ve denetim kurulu üyelerimize, önceki dönemlerde yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliği yapan arkadaşlarımıza, Derneğimizin bugüne taşınmasında emeği geçen, desteklerini esirgemeyen sektörümüzün güzide firmalarına ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

İlgili Görseller