İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

İMMB KASIM AYI ETKİNLİĞİ / DAS OTOMOTİV VE JENERATÖR TİC.LTD.ŞTİ SEMİNERİ- 20 KASIM 2012

Kasım ayı etkinliğimizi 20 KASIM 2012 salı günü Atlı Spor Kulübü’nde, Terex’in Türkiye ve Azerbaycan distribütörlüğünü yapan DAS OTOMOTİV VE JENERATÖR TİC. LTD. ŞTİ. İle birlikte gerçekleştirdik.

Merkezi İstanbul’da bulunan DAS, Rusya ve Türki Cumhuriyetler ile Kuzey/Orta Afrika, Orta Doğu, Avrupa ve Asya ülkeleri de dahil olmak üzere birçok ülkeye satış ve operatör eğitimi, montaj, yedek parça temini ve tamir gibi satış sonrası hizmetler sunmaktadır.

Seminer, Das Firması  Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Kerim BAŞAKINCI’nın firmalarını tanıtan açılış konuşması ile başladı.

“Mobil Vinçlerde Yaşanan Kazalar, Sebepleri ve Yeni EN13000  Emniyet Standartlarının Tanıtımı” konulu seminer Terex Vinçleri Ürün Güvenlik Direktörü ve aynı zamanda Avrupa Birliği İstifleme, Vinç, Kaldırma ve Depolama Ekipmanları Federasyonu (FEM) Mobil Vinçler Başkanı ve Avrupa Standartlar Komitesi (CEN) EN13000 Sorumlusu olan Klaus MEISSNER ve Das Firması Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ceyhun HAZNECİ tarafından sunuldu.

Çok geniş bir davetli kitlesi tarafından ilgiyle izlenen seminer sonrasındaki akşam yemeğinde üyelerimiz ve sektör ilgililerimiz DAS Firması’nın konuğu oldular.

İlgili Görseller