İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

İMMB MART 2014 ETKİNLİĞİ-ANADOLU FLYGT POMPA PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. SEMİNERİ 26 MART 2014

Derneğimizin Mart ayı etkinliği, 26 Mart 2014 Çarşamba günü Anadolu Flygt Pompa Pazarlama ve Ticaret A.Ş. firması ile birlikte Ankara Atlı Spor Kulübünde düzenlendi.

Anadolu Flygt satış ve teknik ekibinin ev sahipliğini yaptığı “ Drenaj Pompaları ve Pompa Seçimi ” konulu seminer  Anadolu Flygt Genel Müdürü Feyyaz Yumurtacı sunumu ile gerçekleşti.  

 

Feyyaz Yumurtacı  kendi alanında lider teknolojiye sahip Xylem Water Solutions firmasının ortağı ve konusunda dünyanın en büyük pompa imalatçısı Flygt ve Godwin Drenaj pompalarının Türkiye’deki temsilcisi olarak sahip oldukları teknik bilgileri aktarmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Sunumda sektörde çalışan drenaj pompalarından en üstün performansı, daha ekonomik ve daha uzun çalışma süresi ile nasıl sağlanabileceği  konusunda bilgiler aktarıldı.

Drenaj pompaları, pompa seçimi, pompa seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken temel faktörler konularında detaylı teknik bilgiler verildi. Bu ana başlık altında, pompalarda basma yüksekliği, sürtünme kayıpları, pompaların gücü, performans eğrisi bilgileri ve eğri üzerinden pompa seçimi, pompa performansını değiştiren parametreler, pompalarda seri ve paralel bağlantı konuları tartışılarak drenaj pompalarının özellikleri ve uygulamalarına yönelik  bilgiler de aktarıldı. Geniş katılım ile gerçekleşen bu seminer katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.  

 

Seminer sonrası Anadolu Flygt yetkilileri, seminer katılımcıları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek sektörün ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulundular.  

İlgili Görseller