İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

IMMB ÖNCÜLÜĞÜNDE IMER-L&T SEMİNERİ

İMMB nin aylık etkinlikler kapsamındaki    ekim ayı etkinliği 19 Ekim 2010 Tarihinde ANKARA Atlı Spor Klubu’nde gerçekleştirilmiştir.

Üyelerimizin ve sektör ilgililerinin oldukça yoğun bir katılım sağladığı seminer IMER-L&T firması tarafından verilmiştir. IMER-L&T Türkiye ‘nin en büyük Avrupa’nın sayılı transmikser fabrikalarından birisidir.

Firma sahibi ve aynı zamanda derneğimizin üyesi olan Metin UYGUR’ un yaptığı açılış konuşmasından sonra Satış ve Pazarlama Sorumlusu, dernek üyemiz, Burcu UYGUR firmaları hakkında detaylı bir bilgilendirme yapmıştır.
Seminer, yine dernek üyelerimiz olan Beton Grubu Satış Müdürü Oktay GÜLER ve İş Makinaları Satış Koordinatörü Erdinç HAMAMCI nın “ Karayolları Trafik kanunu’ na göre mikser seçimi” ve “ Mini ekskavatörlerin tercih edilme sebepleri” konularındaki açıklayıcı konuşmaları ile devam etmiştir.

İlgiyle izlenen seminer İnşaat Makinaları Bayii Koordinatörü Sinan Cem AVCI nın “Küçük inşaat makinalarının sağladığı kolaylıklar” hakkındaki konuşması ile sona ermiştir.

Seminer sonrası verilen akşam yemeğinde üyelerimiz ve sektör ilgililerimiz IMER-LT firmasının konuğu olmuşlardır.