İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

MEKA BETON SANTRALLERİ TEMELLİ VE ESKİŞEHİR FABRİKALARI TEKNİK GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK- 1 EKİM 2011

Sayın Üye’lerimiz,

1 Ekim 2011 cumartesi günü,güneşli, çok güzel bir sonbahar sabahı  saat 8:00  de Ostim’deki Dernek Binamızın önünden otobüsümüzle gezimizin ilk durağı olan Meka firmasının Temelli fabrikasına hareket ettik.

Fabrikanın gezilmesi ve fabrika bahçesinde yapılan güzel bir sabah kahvaltısından sonra, gezimizin ikinci durağı olan Meka’nın Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan diğer fabrikasına doğru yola çıktık.Öğle saatlerinde ulaştığımız fabrikanın gezilmesi ve üyelerimizin fabrika hakkında bilgilendirilmesini pırıl pırıl güneşli bir havada,  fabrika bahçesindeki mangal partisi izledi.

Dernek üyemiz,Meka Beton Santralleri İmalat San. ve Tic A.Ş. sahibi Sn.Mehmet KAYBAL’ın nazik ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz gezimiz,Türk Lokomotif ve Motor San.(TÜLOMSAŞ) tesisi ziyareti, Porsuk Çayı motor gezisi, Eski Odun Pazarı Evleri, Cam Müzesinin gezilmesi ile devam etti.

Kültür Parkta gün batımının muhteşem manzarasında,dost sohbetleri eşliğindeki yudumlan çayların ardından Ankara’ya hareket edildi.

Bu güzel gezi için  Sn. Mehmet KAYBAL’a ve Meka çalışanlarına teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.


Gülderen ÖÇMEN

Genel Sekreter