İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

ÖZBEKOĞLU FİRMASININ TEMELLİ'DEKİ FABRİKASINA TEKNİK GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Sayın Üye’lerimiz,

Gezimize, 26 Kasım 2011 Cumartesi günü,  saat 11:30 da, sonbaharın pırıl pırıl   güneşli bir gününde otobüsümüzün ilk kalkış durağı olan Ostim’deki Dernek Binamızın önünden hareketle başladık.

İkinci durağımız olan Mesa'dan bir grup üyemizi de aldıktan sonra Özbekoğlu Temelli fabrikasına hareket ettik.

Öğle saatlerinde ulaştığımız fabrika bahçesinde, Özbekoğlu Şirket Müdürü ve Dernek  üyemiz Sn. Mustafa Şen ile Özbekoğlu yönetici kadrosu ve çalışanları tarafından bizler için yapılan karşılama, gezimizin o andan sonraki organizasyonunun şıklığının adeta bir göstergesiydi.

Biribirinden güzel tatların oluşturduğu öğle yemeğinden sonra, son teknoloji ile donatılmış ve gelecekle ilgili birbirinden güzel planların anlatıldığı fabrika gezisi başladı.

Gezimizin en güzel anlarından biri de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından  Sakarya Savaşında cephe karargahı olarak kullanılan, Ankara Polatlı arasındaki Alagöz Atatürk Karargah Müzesi'nin  Özbekoğlu tarafından alınan özel izinle ve bir rehber ile bu gezi kapsamında ziyaret edilmesiydi.
Bu güzel gezide gösterilen nazik konukseverlik için Sn.Mustafa ŞEN'e ve onun şahsında tüm Özbekoğlu çalışanlarına teşekkür ederiz.  

Saygılarımızla.


 

Gülderen ÖÇMEN

Genel Sekreter