İş Makinaları Mühendisleri Birliği Derneği

PETLAS LASTİK A.Ş. TEKNİK GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

PETLAS Lastik A.Ş ’nin daveti üzerine; 14 Mart 2009 Cumartesi günü sabahı Dernek üyelerimizle birlikte otobüsle Kırşehir’e hareket ettik.
Soğuk ve karlı bir günde Derneğimiz önünde başlayan yolculuğumuz yaklasık üç saat sürdü ve sazı ile yönetim kurulu üyemiz Sayın Bayram Ali KÖSA  ve ona türküleriyle eşlik eden değerli üyelerimiz sayesinde oldukça neşeli ve keyifli  geçti.
 
Fabrikaya ulaştığımızda Genel Müdür Yardımcısı Sayın Yahya ERTEM, İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü Sayın Mithat DURUDOĞAN ve Kalite Güvence Müdürü Sayın Ali KAPLAN tarafından karşılandık.
 
Çay ve pasta ikramıyla yapılan tanışma ve dinlenme molasından sonra fabrika gezimiz başladı.
Kauçuk ve karkasin hazırlanması safhasından başlayarak lastik uretiminin tüm aşamaları gruplar halindeki üyelerimize detaylı olarak anlatildı.
 
Oldukça güzel bir öğlen yemeği sonrasında fabrika toplantı salonunda bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Sayın Yahya ERTEM  üyelerimize fabrikalarının detaylı bir tanıtımını yaptı ve lastikle ilgili teknik bilgi verdi.
 
Toplantı sonrası Ankara’ya dönmek üzere tesisten ayrıldık.
Teknik açıdan oldukça yararli ve keyifli bir gezi oldu.
 
Derneğimize sağlanan bu imkan için başta Yönetim Kurulu Baskanı Mustafa ÖZCAN ve Genel Müdür Sabri ÖZCAN olmak uzere;
 
Petlas lastik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Yahya ERTEM ile Petlas Firması yönetici ve çalışanlarına;
 
Bu organizasyonu birlikte hazırladığımız ABDULKADİR ÖZCAN  Otomotiv Lastik San. ve Tic. A.Ş. Filo Satış Müdürü Sayın Tamer AYYILDIZ’ a,  Reklam ve Kurumsal İletişim Müdürü Sayın Elif CENGIZ’e katkı ve çabalarından dolayı teşekkür ederiz.
 
PETLAS firması nın başarılarının ve Ülkemiz ekonomisine olan üretime dayalı katkılarının sürekli olmasını dileriz.

İlgili Görseller